Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Klaas-Jan Huntelaar zeer welkom bij De Graafschap

Nu Klaas-Jan Hintelaar heeft aangegeven te willen stoppen met voetballen heeft dit ook de aandacht getrokken bij De Graafschap. Algemeen Directeur Hans Martijn Ostendorp zou hem, ‘in welke functie dan ook’, graag terug zien keren bij zijn oude club De Graafschap. Bij de Eerste Divisionist maakte Huntelaar zijn eerste stappen in het betaald voetbal.

“Wat zou het gaaf zijn als hij terugkomt op De Vijverberg”, zei een enthousiaste Ostendorp tegenover FOX Sports. “Ik krijg heel veel appjes van supporters en iedereen om De Graafschap heen: ‘is dat niet wat voor ons?’. Het lijkt me goed om binnenkort eens een kop koffie te drinken. De poorten van De Vijverberg staan wagenwijd open, in welke functie dan ook.”

Ostendorp vervolgde: “Ik denk dat het gewoon goed is om daar een kop koffie over te drinken: waar liggen je ambities? Wil je wat doen of wil je echt een jaar rust nemen? Je weet nooit hoe het loopt. Het ligt er heel erg aan wat hij wil, maar wat zou het gaaf zijn als hij op de een of andere manier bij De Graafschap terugkomt.”

The post Klaas-Jan Huntelaar zeer welkom bij De Graafschap appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *