Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Depay zorgt voor woede bij Lyon om transferkeuze’

Memphis Depay heeft bij Lyon een aflopend contract en wil deze niet gaan verlengen. Paris Saint-Germain zou hem in de winter graag willen oppikken bij de concurrent waardoor ze nog een leuke transfersom voor hem kunnen vangen. De aanvaller zelf heeft andere plannen.

Het Spaanse medium El Mundo Deportivo weet namelijk te vertellen dat de international van het Nederlands elftal al met zijn hoofd in Catalonië zit.

Depay zou namelijk overtuigd zijn dat Barça zijn nieuwe club wordt, hetzij in de winterstop (voor een schappelijke transfersom), hetzij na het huidige voetbalseizoen. De clubleiding in Lyon is naar verluidt not amused, omdat een transfer naar Paris Saint-Germain de huidige nummer twee van de Ligue 1 nog wat op zou leveren…

The post ‘Depay zorgt voor woede bij Lyon om transferkeuze’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Depay zorgt voor woede bij Lyon om transferkeuze’

Memphis Depay heeft bij Lyon een aflopend contract en wil deze niet gaan verlengen. Paris Saint-Germain zou hem in de winter graag willen oppikken bij de concurrent waardoor ze nog een leuke transfersom voor hem kunnen vangen. De aanvaller zelf heeft andere plannen.

Het Spaanse medium El Mundo Deportivo weet namelijk te vertellen dat de international van het Nederlands elftal al met zijn hoofd in Catalonië zit.

Depay zou namelijk overtuigd zijn dat Barça zijn nieuwe club wordt, hetzij in de winterstop (voor een schappelijke transfersom), hetzij na het huidige voetbalseizoen. De clubleiding in Lyon is naar verluidt not amused, omdat een transfer naar Paris Saint-Germain de huidige nummer twee van de Ligue 1 nog wat op zou leveren…

The post ‘Depay zorgt voor woede bij Lyon om transferkeuze’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *