Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

BIZAR: Inbrekers halen huis van Paolo Rossi leeg tijdens begrafenis

Een bizarre gebeurtenis in Italie. Terwijl voetbalheld Paolo Rossi namelijk werd begraven werd tegelijkertijd zijn huis leeggehaald door inbrekers. Vooral juwelen, waaronder het persoonlijke horloge van de oud-voetballer, werden weggenomen door de brutale rovers.

Met dat pijnlijke nieuws kwam Corriere della Sera zaterdag naar buiten. Dat was de dag waarop Rossi naar zijn laatste rustplaats werd gebracht. Voor veel Italianen een moment om bij stil te staan – zo werd de dienst live uitgezonden op tv, maar voor de dieven was het blijkbaar juist een kans om toe te slaan. De gewonnen prijzen van Rossi werden overigens wel in huis achtergelaten, desondanks is het een schandalige daad.

Rossi loodste Italië in 1982 naar de wereldtitel. Rossi, topscorer van het WK, ontving aan het einde van 1982 de Gouden Bal voor beste voetballer van het jaar. De voormalig voetballer, die overleed na een lang ziektebed, speelde in totaal 48 interlands voor Italië. Als clubspeler won hij ook met Juventus diverse prijzen, waaronder de toenmalige Europacup II, de Europa Cup I en tweemaal de Serie A.

The post BIZAR: Inbrekers halen huis van Paolo Rossi leeg tijdens begrafenis appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BIZAR: Inbrekers halen huis van Paolo Rossi leeg tijdens begrafenis

Een bizarre gebeurtenis in Italie. Terwijl voetbalheld Paolo Rossi namelijk werd begraven werd tegelijkertijd zijn huis leeggehaald door inbrekers. Vooral juwelen, waaronder het persoonlijke horloge van de oud-voetballer, werden weggenomen door de brutale rovers.

Met dat pijnlijke nieuws kwam Corriere della Sera zaterdag naar buiten. Dat was de dag waarop Rossi naar zijn laatste rustplaats werd gebracht. Voor veel Italianen een moment om bij stil te staan – zo werd de dienst live uitgezonden op tv, maar voor de dieven was het blijkbaar juist een kans om toe te slaan. De gewonnen prijzen van Rossi werden overigens wel in huis achtergelaten, desondanks is het een schandalige daad.

Rossi loodste Italië in 1982 naar de wereldtitel. Rossi, topscorer van het WK, ontving aan het einde van 1982 de Gouden Bal voor beste voetballer van het jaar. De voormalig voetballer, die overleed na een lang ziektebed, speelde in totaal 48 interlands voor Italië. Als clubspeler won hij ook met Juventus diverse prijzen, waaronder de toenmalige Europacup II, de Europa Cup I en tweemaal de Serie A.

The post BIZAR: Inbrekers halen huis van Paolo Rossi leeg tijdens begrafenis appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *