Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Matthijs de Ligt kan verlengen en immens fortuin gaan opstrijken’

Matthijs de Ligt maakt indruk in Italie. En daarom wil Juventus een 1,5 jaar na dato zijn contract alweer gaan opwaarderen. Ze hopen hem hiermee voor de komende jaren te kunnen behouden.

Anderhalf jaar geleden maakte de Oranje-international voor ongeveer 80 miljoen euro de overstap van Ajax naar de regerend Serie A-landskampioen en in het Allianz Stadium heeft men geen moment spijt gehad van die mega-uitgave.

De Ligt onderging in de afgelopen zomer een schouderoperatie, maar is al weer helemaal terug en heeft een vaste basisplek onder oefenmeester Andrea Pirlo. In Italië vindt men de oud-Ajacied bijzonder leergierig (hij is de taal bijvoorbeeld al helemaal machtig) en misschien wel de beste centrumverdediger ter wereld in spe.

Op dit moment ligt hij nog vast tot medio 2024, maar Juventus is volgens JuveNews van plan om daar twee jaar bovenop te doen. En daar hoort natuurlijk ook een salarisverhoging bij. De Ligt is al de op één na best betaalde speler van De Oude Dame (na Cristiano Ronaldo) met een jaarsalaris van 12 miljoen euro, maar heeft dus uitzicht op nóg meer.

The post ‘Matthijs de Ligt kan verlengen en immens fortuin gaan opstrijken’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *