Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Lionel Messi vertrekt na dit seizoen naar Paris Saint-Germain’

Lionel Messi is bij FC Barcelona bezig aan zijn laatste seizoen. En zijn volgende werkgever lijkt nu al bekend te zijn. RMC-analist Daniel Riolo weet het héél zeker: “Lionel Messi speelt volgend seizoen voor Paris Saint-Germain. Ja, ik ben zeer serieus”, zo laat hij weten. “Messi is speler van PSG volgend seizoen”, zo herhaalt hij bijzonder stellig.

Messi heeft een aflopend contract in Barcelona. De Argentijn is al langer kritisch op de Catalaanse club. Afgelopen zomer werd het hem nog onmogelijk gemaakt om te vertrekken, maar volgens Riolo is PSG dus zijn nieuwe werkgever.

Eerder werden ook clubs als Manchester City en Internazionale genoemd. Barcelona heeft zelf telkens aangegeven dat het rekent op een langer verblijf van Messi, maar in Frankrijk klinkt nu een héél ander geluid.

The post ‘Lionel Messi vertrekt na dit seizoen naar Paris Saint-Germain’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *