Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Jan Boskamp schuift vrijdag weer aan bij Veronica Inside

Analist Jan Boskamp zal vrijdag weer aanschuiven bij het programma Veronica Inside. Hij sukkelde de laatste weken wat met zijn gezondheid maar hij is nu weer fit genoeg. Gevreesd werd dat hij het coronavirus onder de leden had, maar een test wees uit dat dat niet het geval was.

Ondertussen voelt Boskamp zich weer ‘stukken beter’, zo valt te lezen op de website van Veronica Inside, en zal hij vrijdag weer in de uitzending te zien zijn. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn er als vaste gasten dan ook bij.

The post Jan Boskamp schuift vrijdag weer aan bij Veronica Inside appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *