Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Erling Haaland zes weken niet inzetbaar vanwege hamstringblessure

Borussia Dortmund kan de komende weken niet beschikken over aanvaller Erling Haaland. Vanwege een hamstringblessure is hij namelijk tussen de vier en zes weken niet inzetbaar.

Het ontbreken van Haaland is een groot gemis voor Dortmund, dat zijn spits aan de lopende band zag scoren de afgelopen weken. In de Champions League kwam hij in totaal tot zestien goals, waarbij hij iedere 56 minuten het net vindt.

Dortmund kan zich vanavond bij een zege of gelijkspel plaatsen voor de volgende ronde van het miljoenenbal. Lazio zit de Duitsers echter op de hielen, want de Italianen hebben één punt minder dan Dortmund. Het onderlinge resultaat is in het voordeel van Lazio, dat eerder in de groepsfase met 3-1 won in Rome. Behalve Haaland mist Dortmund-trainer Lucien Favre ook sterkhouders Axel Witsel en Jadon Sancho.

The post Erling Haaland zes weken niet inzetbaar vanwege hamstringblessure appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *