Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Mbappé provoceert eigen trainer: “Alles goed, trainer? Wil jij liever spelen?”

PSG wist gisteren een belangrijke overwinning te boeken tegen Leipzig maar het duel kende een opmerkelijk incident. Aan het einde van de wedstrijd werd trainer Julian Nagelsman namelijk gepest door zijn eigen speler Kylian Mbappé.

De Duitsers voelden zich bestolen vanwege een goedkope penalty die scheidsrechter Danny Makkelie gaf en werden extra geagiteerd door het provocerende spel van Neymar en co.

De gespannen avond bereikte in de slotfase een hoogtepunt, toen Nagelsmann uit zijn vel sprong na een beslissing van Makkelie. “Alles goed, trainer? Wil jij liever spelen?”, reageerde een lachende Mbappé, wiens teksten werd opgevangen door de microfoons van RMC.

Door de overwinning van PSG, dat in de vorige Champions League-campagne RB Leipzig uit de finale hield, is de spanning in Groep H helemaal terug. Manchester United is koploper met negen punten, gevolgd door PSG en RB Leipzig met elk zes punten.

The post Mbappé provoceert eigen trainer: “Alles goed, trainer? Wil jij liever spelen?” appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *