Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

FC Barcelona vier maanden zonder Gerard Pique

FC Barcelona moet het de komende drie á vier maanden doen zonder Gerard Pique. De verdediger heeft besloten om zich niet te laten opereren aan zijn knie en hoopt op een conservatieve manier te herstellen.

Dat schrijft Cadena COPE over de blessure van Piqué. Normaliter staat er voor zijn knieblessure een operatie, waarmee de kwetsuur wordt verholpen. In dat geval moet er rekening worden gehouden met een hersteltijd van zo’n zes tot acht maanden, zoals eerder AS ook schreef. Dat zou betekenen dat het seizoen, inclusief EK 2021, direct ten einde is voor Piqué.

Omdat hij in februari al 34 wordt, wil Piqué het risico niet meer lopen dat hij niet helemaal meer zal revalideren van de zware operatie. Dat zijn knie mogelijk niet helemaal meer optimaal hersteld zonder operatie, neemt hij gezien zijn leeftijd op de koop toe. Hoewel zijn arts Dr. Ramon Cugat heeft geadviseerd toch te opereren, wijkt hij – met toestemming van FC Barcelona – van dat advies af.

The post FC Barcelona vier maanden zonder Gerard Pique appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *