Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Wilfred Genee: ‘Ik ben zelfs ‘s nachts lastiggevallen na racisme-rel’

Wilfred Genee wordt sinds de racisme-rel van afgelopen zomer nog steeds lastiggevallen.”Wat ik zo raar vind: je kan ook in een appgroep ‘gezogen’ worden. Mensen hebben mijn telefoonnummer online gezet, dus ik word heel vaak in van die gekke appgroepen gezet. Dat ik denk: waar zit ik nou weer in?”, vertelt hij tijdens zijn radio-uitzending.

Een nieuw nummer nemen lost helaas weinig op, vreest Genee. “Dat is binnen de kortste keren ook weer bekend. Het heeft geen enkel nut, zoek het uit. Ik heb inmiddels 58 stalkers in mijn telefoon staan. Heel veel van die gasten bellen ook met nummerherkenning, dan staat er ‘Stalker 21’. O, kan je ook nummers blokkeren? Echt waar? Dan ga ik dat straks eens even doen!”

Soms neemt Wilfred de telefoontjes nog wel eens op. “Ik krijg ze dan aan de lijn: ‘Hey, Geneetje!!’ Middenin de nacht ook. Dan heb ik hem altijd uitstaan, en zie ik dat er ook weer vier of vijf stalkers gebeld hebben.” Eind juni jongstleden lag zelfs zijn woonadres op straat. “Ik kreeg een kaartje thuis van een man ‘of de echte Judas nu wilde opstaan’. Het kaartje was naar mijn huis toegestuurd en hadden mijn kinderen ook uit de brievenbus kunnen halen. Het was anoniem. Als je dit doet, zet dan even je naam erbij. Dan kan ik je terugbellen en kunnen we er even over praten.”

The post Wilfred Genee: ‘Ik ben zelfs ‘s nachts lastiggevallen na racisme-rel’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *