Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Veronica Inside in paniek om situatie rondom Jan Boskamp

Het gaat niet goed met Jan Boskamp. De analist heeft tekenen van corona en is dan ook getest hierop. Vandaag hoort hij hiervan de uitslag. De vaste tafelgast ontbrak voor de tweede maandag op rij in de studio van Veronica Inside.

Boskamp kampt met hoge koorts en is inmiddels getest op corona. “Hij is er vandaag helaas niet bij”, opende Genee. “Nee, maar daar maken we geen grappen over”, antwoordde Derksen. “We hopen dat hij snel herstelt, namens ons allemaal, van harte beterschap”, voegde de presentator toe.

Van der Gijp reageerde later in de talkshow: “We moeten het misschien nog even over Jan hebben, Johan. Jij zei dat er niet bij, maar Jan heeft hoge koorts hè.” Derksen: “Jan heeft de verschijnselen van corona. Hij heeft de test gedaan, dat hoort hij morgen (dinsdag, red.) pas. Maar hij had vanavond weer hoge koorts. En Jan zit natuurlijk in een risicogroep, hij moet echt uitkijken.”

The post Veronica Inside in paniek om situatie rondom Jan Boskamp appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *