Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Het is beter voor Barcelona als Messi in de winter vertrekt’

Het zijn zware tijden voor Ronald Koeman bij FC Barcelona. Afgelopen zaterdag werd er nog met 1-0 verloren tegen Atletico Madrid en de club staat nu in de middenmoot van de Spaanse competitie. Volgens Willem van Hanegem zou het beter zijn als sterspeler Lionel Messi vertrekt.

‘Ik hoop voor Koeman dat Messi in de winterstop naar Manchester City verkast. Want dat is een blok aan het been aan het worden in Barcelona, hoe erg het ook is om dat te moeten schrijven over een speler die zoveel mooie dingen heeft laten zien’, schrijft het Feyenoord-icoon in het Algemeen Dagblad in zijn wekelijkse column over de Argentijn. Afgelopen zomer was hij ook al dicht bij een vertrek uit Catalonië.

‘Als Barcelona hem kwijt is, voldoen ze vast aan de regels van bezuinigingen in de salarishuishouding en is er misschien geld om het elftal te versterken’, stelt Van Hanegem. ‘Messi naar Manchester City, waar Pep Guardiola natuurlijk niet heeft mogen bijtekenen omdat het zo geweldig gaat. Die moet Messi overhalen.’ Volgens hem zou dat niet erg zijn, want FC Barcelona heeft het geld veel harder nodig voor de rest van het elftal.

‘Tegen Duitsland had Spanje één international van Barcelona: Sergi Roberto. En ik zou ook niet weten wie er nog meer opgeroepen zouden moeten worden, want het elftal is dolende’, concludeert Van Hanegem. ‘En dat vind ik jammer. Ik had het leuk gevonden als Koeman het goed had gedaan in Barcelona, maar de realiteit is dat het een vervelend verhaal begint te worden.’

The post ‘Het is beter voor Barcelona als Messi in de winter vertrekt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *