Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘FC Utrecht wil duo Van Bommel/Sneijder aanstellen’

FC Utrecht denkt er momenteel over na om Mark van Bommel en Wesley Sneijder aan te stellen als het nieuwe trainersduo. Jan Joost van Gangelen noemde dit in het FOX Sports-programma De Eretribune ‘een serieus gerucht’.

“Het schijnt zelfs in de wandelgangen dat FC Utrecht al heeft geïnformeerd of je een trainer die helemaal geen papieren heeft wel op de bank kan zetten”, verwijst de presentator naar Sneijder.

Van Bommel heeft die papieren natuurlijk wel en liet al weten zich ‘niet te groot te voelen’ voor clubs als FC Utrecht. Hij werd een klein jaar geleden ontslagen als trainer van PSV en is sindsdien op zoek naar een nieuwe werkgever. Utrecht zou hem dus overwegen na het vertrek van John van den Brom.

Arnold Bruggink vraagt zich wel af of dit een goed trainersduo is. “Ze klikken wel samen, maar ik weet niet of dat als trainers ook zo is.” Hugo Borst: “Wesley is natuurlijk niet bescheiden. Hij heeft heel veel zelfvertrouwen.”

The post ‘FC Utrecht wil duo Van Bommel/Sneijder aanstellen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *