Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Mario Balotelli onderweg naar de Braziliaanse competitie’

Mario Balotelli staat voor een overstap naar de Braziliaanse competitie. Hij zou namelijk dichtbij een transfer naar Vasco Da Gama staan.

De sportief directeur van Vasco da Gama heeft namelijk in een interview aangegeven dichtbij een deal met Balotelli te zijn. “Mario Balotelli bij Vasco da Gama is geen droom, maar pure realiteit”, aldus de directeur. “We werken met zijn zaakwaarnemer om een van de beste voetballers ter wereld naar Brazilië te halen. Mario raakt steeds meer overtuigd van ons project.”

Vasco Da Gama hoopt Balotelli in januari aan de selectie toe te voegen. De dertigjarige aanvaller is clubloos nadat zijn contract bij Brescia werd ontbonden, omdat hij zich meermaals niet had gemeld op de trainingen. Balotelli heeft sowieso al het predikaat een lastige jongen te zijn. Zijn voetbalkwaliteiten stonden na zijn doorbraak bij Inter buiten kijf: als piepjonge spits werd hij gekozen als Golden Boy. Zijn bijzondere karakter zat echter een doorbraak in de weg. Via Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille en dus Brescia belandde hij steeds d

The post ‘Mario Balotelli onderweg naar de Braziliaanse competitie’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *