Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Milan denkt te kunnen voldoen aan vraagprijs voor PSV-ster’

Donyell Malen mag zich in de belangstelling heugen van AC Milan. Het probleem was vooralsnog de transfersom. PSV lijkt voor 30 à 35 miljoen euro een transfer te zullen accepteren, maar de Italianen hebben mogelijk een oplossing gevonden.

AC Milan heeft aan de zomerse transferwindow vijftien miljoen overgehouden en dankzij uitgaande deals denkt men binnenkort een budget van veertig miljoen te creëren.

Met die transferinkomsten denkt AC Milan een deal te kunnen sluiten met PSV. De leiding in Milaan buigt zich nog wel over de vraag hoe dit budget dan benut moet worden, maar zeker is dat de spitspositie én Malen een discussiepunt vormen. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou hierover zelfs al in overleg zijn getreden, zo weten Italiaanse media.

The post ‘Milan denkt te kunnen voldoen aan vraagprijs voor PSV-ster’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *