Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Ajax gelinkt aan spits Bagus Kahfi van Barito Putera’

Ajax wordt gelinkt aan de 18-jarige spits Bagus Kahfi van het Indonesische Barito Putera. Hij is vorig jaar doorgebroken bij de club uit de hoogste competitie van het land en staat op de radar bij vrijwel iedere Europese topclub, zo klinkt het.

Voor Indonesië Onder 16 kwam Kahfi, die er enkele maanden uit heeft gelegen door een zware enkelblessure maar nu weer helemaal fit is, al op 16 goals in 15 wedstrijden. En ook voor de Onder 19 doet hij het nu goed, met 4 goals in 5 wedstrijden. De 1.80 meter lange centrumspits ligt nog tot medio 2021 vast bij Barito Putera.

De interesse van Ajax wekt echter irritatie bij de Indonesische media. Zo schrijft Siam Sport: “Asociaal en onredelijk. Pas 18 jaar oude Indonesische spelers worden al het doelwit van Ajax..” De pers wijst bovendien naar het feit dat Kahfi bijna een jaar geblesseerd is geweest en herstelde bij Barito Putera, maar dat hij nu dus al – volgens hen op véél te jonge leeftijd – weggekaapt dreigt te worden. Ook FC Utrecht zou Kahgi in het vizier hebben.

The post ‘Ajax gelinkt aan spits Bagus Kahfi van Barito Putera’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *