Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Wilfred Genee pakt 700.000 euro per jaar met pure middelmaat’

Onlangs werd bekend dat presentator Wilfred Genee maar liefst 700.000 euro per jaar verdient met het programma Veronica Inside. Harry Vermeegen vindt dit een totaal krankzinnige som geld.

Op zijn YouTube-kanaal zegt de voormalige televisiepersoonlijkheid: “Hebben jullie dat ook gelezen? Over de gluiperd (Genee dus, red.). Ik las dat in de krant en ik was gewoon even aangeslagen. Ik denk: dat zal toch niet waar zijn wat daar staat? Het salaris van de gluiperd Genee, wat denken jullie? Ik ga het je nu zeggen: zeven ton per jaar.”

Vermeegen gaat verder: “Zeven ton per jaar voor enorme middelmaat. Hoe vind je die? Hoe is het in godsnaam mogelijk? Voor meneertje middelmaat, zeven ton bij Talpa, zijn jullie helemaal knettergek geworden daar? Laten we dit eens gaan vergelijken met bijvoorbeeld een hartchirurg.”

“Tweeënhalve ton”, stelt hij. “Tweeënhalve ton voor iemand die het verschil maakt in het leven van iemand. En dan hebben we het nog niet over een verpleegkundige, die krijgt rond de veertigduizend per jaar. En die maakt ook het verschil als jij daar doodziek in het ziekenhuis ligt. Maar nee, wat doen we? Meneertje middelmaat, gluiperd Genee, die geven we zeven ton!”

The post ‘Wilfred Genee pakt 700.000 euro per jaar met pure middelmaat’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *