Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Frank de Boer dreigt twee spelers uit de Oranje-selectie te verwijderen’

Frank de Boer is nu een aantal wedstrijden bondscoach van Oranje en hij zal langzaam gaan toewerken naar een definitieve selectie voor het EK deze zomer. Kevin Strootman dreigt nu het eerste slachtoffer te gaan worden.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “In de pikorde bij Oranje kan Babel nu Strootman zijn (op de achtergrond als mentor in de groep, red.), maar voor wie ziet De Boer nog meer een rol? Een EK- of WK-campagne is ook wekenlang op elkaars lip zitten. Dan heb je niet alleen maar raspaardjes en grote ego’s nodig, maar ook stabiele karakters, gasten die niet meteen als kikkers uit de kruiwagen springen als het even tegenzit.”

“Patrick van Aanholt bijvoorbeeld, die was voor Koeman ook een zekerheidje in een EK-selectie, zei de trainer eens. Maar nu is er Owen Wijndal (20). Als die een vervolg geeft aan zijn sterke optreden tegen Spanje, heeft Oranje er een nieuwe linksback bij, naast Van Aanholt (30) en stamspeler Daley Blind (30). Valt Van Aanholt dan straks alsnog buiten de boot?”, zo vraagt het AD zich af.

Het dagblad voegt toe: “Of neem Promes. Waar komt die in de pikorde te staan? Promes, Babel, Steven Berghuis, Steven Bergwijn; als je deze vier flankaanvallers allemaal selecteert, wordt het veel van hetzelfde en ontbreekt de verrassing zoals een jonge Memphis Depay die meebracht bij het WK 2014. Of Eljero Elia in 2010.”

The post ‘Frank de Boer dreigt twee spelers uit de Oranje-selectie te verwijderen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *