Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Cristiano Ronaldo overweegt te gaan tekenen bij Manchester United’

Het Engelse medium The Sun acht de kans niet onwaarschijnlijk dat Cristiano Ronaldo in 2020 terugkeert bij Manchester United. De superster van Juventus is bij zijn huidige club niet helemaal tevreden.

De steraanvaller werd recentelijk zelfs een paar keer gewisseld en er zou twijfel bestaan over zijn fysieke gesteldheid. Daar komt nog eens bij dat Juventus een verkoop zou overwegen om de financiële situatie recht te trekken.

The Sun sluit een terugkeer naar Manchester United niet uit. Allereerst wijst het Britse medium op de problemen bij Juventus, maar men ziet nog vier andere redenen voor een potentiële comeback: zijn band met Sir Alex Ferguson (als adviseur nog altijd actief bij United), de adoratie van de fans, de waarde die hij blijft vertegenwoordigen én zijn brandende ambitie om te blijven presteren op topniveau.

 

The post ‘Cristiano Ronaldo overweegt te gaan tekenen bij Manchester United’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *