Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Barcelona wil twee ex-Ajacieden gaan kopen’

Volgens het Spaanse El Desmarque heeft FC Barcelona tweem voormalige spelers van Ajax op haar lijstje gezet. De Catalaanse grootmacht wil graag de defensie gaan versterken en daarvoor zouden Toby Alderweireld en Jan Vertonghen moeten komen.

De twee Rode Duivels zitten momenteel in de laatste maanden van hun contract bij Tottenham en op dit moment is er geen sprake van een verlenging. Iets waar Barça dus van zou kunnen profiteren. Bailly zou gezien zijn leeftijd (25) wel een streepje voor hebben. Maar het profiel van Vertonghen zou dan weer iets interessanter zijn voor Blaugrana, terwijl Alderweireld in het verleden al ervaring opdeed aan de Spaanse top.

The post ‘Barcelona wil twee ex-Ajacieden gaan kopen’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *