Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Edgar Ie: ‘Zat met capuchon op in de ArenA’

Een tijdje terug speelde Ajax in de Champions LEague tegen Lille. De Amsterdammers wonnen met 3-0. Feyenoord Edgar Ie zat met een capuchon op in de ArenA om zijn oude ploeg aan het werk te zien.

Over een weekje spelen de Rotterdammers in Amsterdam tegen de nummer één van de Eredivisie, maar dat zal dus niet de eerste keer zijn dat de verdediger onze hoofdstad bezoekt. In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt hij: “Tegen Lille ben ik al naar de ArenA gegaan. Om mijn oude ploeggenoten van Lille in de Champions League te zien spelen. Voor de zekerheid heb ik de capuchon van mijn trui maar over mijn hoofd getrokken op de tribune.”

Ié gaat verder met zijn verhaal: “Er waren supporters van Trabzonspor die mij in het stadion herkenden, hahaha. Mijn ploeggenoten in de Kuip vertelden dat het niet gebruikelijk is dat spelers van Feyenoord op de tribune zitten bij Ajax. Ach, voor een keertje kon het wel.”

 

The post Edgar Ie: ‘Zat met capuchon op in de ArenA’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *