Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

BREAKING: ‘PSV wil Braziliaans international van 15 miljoen euro’

PSV is na het aantrekken van Ritsu Doan nog niet uitgewinkeld. Zo willen ze een Braziliaans international aan de selectie gaan toevoegen. Globo Esporte namelijk dat PSV zich in de strijd om Luan Guilherme de Jesus Vieira, beter bekend als kortweg Luan, heeft gemeld.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Ook Atalanta uit Italië en Eintracht Frankfurt uit Duitsland zouden al op de markt zijn voor de 26-jarige technicus, die bij Gremio vooral ingezet wordt als aanvallende middenvelder, maar ook als linksbuiten en (schaduw)spits uit de voeten kan.

De Braziliaanse topclub eist echter wel een flink bedrag voor zijn sterspeler: het moet zo’n 15 miljoen euro gaan kosten om Luans contract, dat tot 31 december 2020 doorloopt, af te kopen. Niet geheel onlogisch, want in eigen land staat Luan bekend als een hele goede speler die al twee interlands namens de a-ploeg van Brazilië achter zijn naam heeft staan. De eerste daarvan, zijn debuut dus, was onder bondscoach Tite in januari 2017.

The post BREAKING: ‘PSV wil Braziliaans international van 15 miljoen euro’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *