Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Erik ten Hag is de weg kwijt: ‘Die wandelt naar Chelsea’

Erik ten Hag had gisteren de lachers op zijn hand. De trainer van Ajax leek de weg kwijt et zijn in het stadion van Tottenham Hotspur en dat leidde tot de nodige hilariteit in de studio van Veroncia Inside. “Ik denk dat hij naar Chelsea wandelt”, grapt Johan Derksen. “Misschien even de pub in”, lacht Hans Kraay jr. Kijk hieronder naar de beelden.

The post Erik ten Hag is de weg kwijt: ‘Die wandelt naar Chelsea’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Erik ten Hag is de weg kwijt: ‘Die wandelt naar Chelsea’

Erik ten Hag had gisteren de lachers op zijn hand. De trainer van Ajax leek de weg kwijt et zijn in het stadion van Tottenham Hotspur en dat leidde tot de nodige hilariteit in de studio van Veroncia Inside. “Ik denk dat hij naar Chelsea wandelt”, grapt Johan Derksen. “Misschien even de pub in”, lacht Hans Kraay jr. Kijk hieronder naar de beelden.

The post Erik ten Hag is de weg kwijt: ‘Die wandelt naar Chelsea’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *