Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

FC Barcelona contracteert Ludovit Reis voor 2,5 miljoen euro

Ludovit Reis vertrekt naar FC Barcelona. Dit weet het medium OK Diario te melden. Ze willen hem overnemen van FC Groningen en hebben een akkoord bereikt over een transfersom van 2,5 miljoen euro. Ze willem hem wel direct gaan verhuren.

Het zou om Real Betis gaan: daar moet de controleur eerst een jaar speelervaring op gaan doen. Wel mag Reis in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eerst meetrainen bij de hoofdmacht van Barça, zo meldde Groningen-directeur Hans Nijland ook al.

The post FC Barcelona contracteert Ludovit Reis voor 2,5 miljoen euro appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *