Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Ajax haalt bloed onder de nagels vandaan bij andere Eredivisie-clubs’

Er ontstaat steeds meer weerstand tegenover Ajax van de andere clubs uit de Eredivisie. Dit weet chefsport van de Telegraaf Marcel van der Kraan te melden. In het programma ‘Natafelen met Kees’ zei hij er het volgende over.

“Ajax is natuurlijk het Bayern van Nederland aan het worden. Ze kopen alles op en hebben zo vreselijk veel geld”. “Als je kijkt naar de irritatie die er is bij andere clubs ten aanzien van het wegkapen van jeugdopleidingen… die is groot.”

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Van der Kraan vervolgt: “Dat blijft nu nog bedekt, maar dat zit bij een heleboel clubs tot hier. De salarissen zijn krankzinnig hoog ten opzichte van andere clubs. Dat heeft Bayern in Duitsland ook gedaan en dat gaat op een gegeven moment tot irritatie leiden. Clubs gaan denken: ‘Waarom hebben we nog een jeugdopleiding? Als we goede talenten hebben, dan haalt Ajax ze wel weg.’ Overmars doet dat met een over-mijn-lijk-mentaliteit.”

Volgens de journalist is AZ één van de clubs waar het Ajax-beleid tot grote woede zorgt. Van der Kraan onthulde maandagavond dat Ajax-talenten al 60 tot 70.000 euro per jaar verdienen.

The post ‘Ajax haalt bloed onder de nagels vandaan bij andere Eredivisie-clubs’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *