Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

PSV-sterkhouder vliegt door privéomstandigheden later naar Qatar

PSV-sterkhouder Hirving Lozano zal op een later tijdstip naar het trainingskamp in Qatar gaan vliegen vanwege prive-omstandigheden. De koploper in de Eredivisie laat op de eigen website weten dat een langer verblijf van Lozano in Mexico geoorloofd is door omstandigheden. In Qatar bereidt de ploeg van Mark van Bommel is voor op de tweede seizoenshelft. […]

The post PSV-sterkhouder vliegt door privéomstandigheden later naar Qatar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PSV-sterkhouder vliegt door privéomstandigheden later naar Qatar

PSV-sterkhouder Hirving Lozano zal op een later tijdstip naar het trainingskamp in Qatar gaan vliegen vanwege prive-omstandigheden. De koploper in de Eredivisie laat op de eigen website weten dat een langer verblijf van Lozano in Mexico geoorloofd is door omstandigheden. In Qatar bereidt de ploeg van Mark van Bommel is voor op de tweede seizoenshelft. […]

The post PSV-sterkhouder vliegt door privéomstandigheden later naar Qatar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.