Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Ajax neemt ingrijpende beslissing over peperdure Diego Lainez’

Ajax leek het Mexicaanse supertalent Diego Lainez al beet te hebben maar nu lijkt Olympique Lyon de favorietenrol te hebben overgenomen. De Mexicaanse topclub wil twaalf miljoen euro overhouden aan een transfer van Lainez. Ajax zou zeven miljoen euro hebben geboden en zou daar enkele miljoenen bovenop willen doen, maar dat is alsnog niet toereikend […]

The post ‘Ajax neemt ingrijpende beslissing over peperdure Diego Lainez’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Ajax neemt ingrijpende beslissing over peperdure Diego Lainez’

Ajax leek het Mexicaanse supertalent Diego Lainez al beet te hebben maar nu lijkt Olympique Lyon de favorietenrol te hebben overgenomen. De Mexicaanse topclub wil twaalf miljoen euro overhouden aan een transfer van Lainez. Ajax zou zeven miljoen euro hebben geboden en zou daar enkele miljoenen bovenop willen doen, maar dat is alsnog niet toereikend […]

The post ‘Ajax neemt ingrijpende beslissing over peperdure Diego Lainez’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.