Ronald Koeman heeft slecht nieuws voor Jeroen Zoet

Slecht nieuws voor PSV-doelman Jeroen Zoet. De bondscoach Ronald Koeman heeft namelijk voor Jasper Cillessen gekozen als zijn nieuwe doelman. In gesprek met De Telegraaf zegt bondscoach Ronald Koeman over zijn beslissing: “Ik wilde naar een vaste selectie én grotendeels naar een vaste opstelling. Ik ben geen coach die elke interland vijf anderen kiest. Dat […]

The post Ronald Koeman heeft slecht nieuws voor Jeroen Zoet appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ronald Koeman heeft slecht nieuws voor Jeroen Zoet

Slecht nieuws voor PSV-doelman Jeroen Zoet. De bondscoach Ronald Koeman heeft namelijk voor Jasper Cillessen gekozen als zijn nieuwe doelman. In gesprek met De Telegraaf zegt bondscoach Ronald Koeman over zijn beslissing: “Ik wilde naar een vaste selectie én grotendeels naar een vaste opstelling. Ik ben geen coach die elke interland vijf anderen kiest. Dat […]

The post Ronald Koeman heeft slecht nieuws voor Jeroen Zoet appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!