‘Marc Overmars koopt ook aanvaller in de winterstop’

Marc Overmars is in de winterstop niet van plan om alleen Lisandro Magallan binnen te halen maar ook direct een Mexicaanse aanvaller. Dit weet het mexicaanse ESPN te melden. Het medium schrijft vandaag dat de verwachting is dat de vleugelaanvaller (18 jaar oud) zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Club América. Volgens bronnen in de […]

The post ‘Marc Overmars koopt ook aanvaller in de winterstop’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Marc Overmars koopt ook aanvaller in de winterstop’

Marc Overmars is in de winterstop niet van plan om alleen Lisandro Magallan binnen te halen maar ook direct een Mexicaanse aanvaller. Dit weet het mexicaanse ESPN te melden. Het medium schrijft vandaag dat de verwachting is dat de vleugelaanvaller (18 jaar oud) zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Club América. Volgens bronnen in de […]

The post ‘Marc Overmars koopt ook aanvaller in de winterstop’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!