‘Neerslachtige Ajacied vertrekt sowieso in de winterstop’

Technisch directeur Marc Overmars liet eerder weten dat er deze transferperiode geen basisspelers zullen vertrekken. Er zijn wel een aantal spelers die in een uitzichtloze situatie zitten en één daarvan is de Colombiaanse vleugelverdediger Luis Manuel Orejuela. Hij kwam voor meer dan 3 miljoen euro naar de Eredivisie, maar maakte al van het begin af […]

The post ‘Neerslachtige Ajacied vertrekt sowieso in de winterstop’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Neerslachtige Ajacied vertrekt sowieso in de winterstop’

Technisch directeur Marc Overmars liet eerder weten dat er deze transferperiode geen basisspelers zullen vertrekken. Er zijn wel een aantal spelers die in een uitzichtloze situatie zitten en één daarvan is de Colombiaanse vleugelverdediger Luis Manuel Orejuela. Hij kwam voor meer dan 3 miljoen euro naar de Eredivisie, maar maakte al van het begin af […]

The post ‘Neerslachtige Ajacied vertrekt sowieso in de winterstop’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!