‘Feyenoord grijpt in, het roer omgooien’

Feyenoord gaat het over een andere boeg gooien. Volgens de Telegraaf wordt Stanley Brard namelijk naar Varkenoord gehaald om daar de boel te gaan runnen omtrend de jeugdopleiding van de club. De krant onthult: “Bij Feyenoord is de weg vrij voor een terugkeer van Stanley Brard als hoofd opleidingen. De Rotterdammers hebben met onmiddellijke ingang […]

The post ‘Feyenoord grijpt in, het roer omgooien’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Feyenoord grijpt in, het roer omgooien’

Feyenoord gaat het over een andere boeg gooien. Volgens de Telegraaf wordt Stanley Brard namelijk naar Varkenoord gehaald om daar de boel te gaan runnen omtrend de jeugdopleiding van de club. De krant onthult: “Bij Feyenoord is de weg vrij voor een terugkeer van Stanley Brard als hoofd opleidingen. De Rotterdammers hebben met onmiddellijke ingang […]

The post ‘Feyenoord grijpt in, het roer omgooien’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!