‘Monstertransfer Ajax al in januari afgerond’

De verwachting is dat diverse Europese grootmachten in de winter al hun slag gaan proberen te slaan wat betreft Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Manchester City bijvoorbeeld, dat vooral de spelmaker wil hebben. De Citizens hebben minimaal een bedrag van 60 miljoen euro over voor de handtekening van de international van het Nederlands […]

The post ‘Monstertransfer Ajax al in januari afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Monstertransfer Ajax al in januari afgerond’

De verwachting is dat diverse Europese grootmachten in de winter al hun slag gaan proberen te slaan wat betreft Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Manchester City bijvoorbeeld, dat vooral de spelmaker wil hebben. De Citizens hebben minimaal een bedrag van 60 miljoen euro over voor de handtekening van de international van het Nederlands […]

The post ‘Monstertransfer Ajax al in januari afgerond’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!