BREAKING: Feyenoord gaat ook handballen, hockeyen en zaalvoetballen

Een opvallend nieuwtje vandaag. Feyenoord gaat niet alleen voetballen maar nu ook handballen, hockeyen en zaalvoetballen. Bestuurders van Forward Lease Rotterdam Basketbal, handbalvereniging HARO/Snelwiek, Hockeyclub Feijenoord en zaalvoetbalvereniging TPP Rotterdam tekenden vrijdagmiddag een intentieverklaring die per 1 juli 2018 in zal gaan. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Feyenoord geeft de vier clubs voorlopig […]

The post BREAKING: Feyenoord gaat ook handballen, hockeyen en zaalvoetballen appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!