Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Sam Larsson voorlopig nog niet wedstrijdfit

Sam Larsson heeft tegenover de Telegraaf te kennne gegeven nog niet wedstrijdfit te zijn. Het kan dan ook nog even duren voordat hij in actie gaat komen voor de Rotterdammers. Met een fysieke trainer heb ik voor mezelf getraind en ook heb ik met het tweede elftal van Heerenveen getraind. Ik voel me fit op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam Larsson voorlopig nog niet wedstrijdfit

Sam Larsson heeft tegenover de Telegraaf te kennne gegeven nog niet wedstrijdfit te zijn. Het kan dan ook nog even duren voordat hij in actie gaat komen voor de Rotterdammers. Met een fysieke trainer heb ik voor mezelf getraind en ook heb ik met het tweede elftal van Heerenveen getraind. Ik voel me fit op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *