Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Luuk de Jong staat voor transfer naar deze Premier League-club’

In navolging van Davy Propper zou het zomaar kunnen dat PSV nog een sterkhouder zal verliezen aan een Premier League-club. Crystal Palace zou namelijk wel oren hebben in de komst van de kopsterke spits. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. “Op internet en sociale media was hij gistermorgen al zo’n beetje verkocht aan de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Luuk de Jong staat voor transfer naar deze Premier League-club’

In navolging van Davy Propper zou het zomaar kunnen dat PSV nog een sterkhouder zal verliezen aan een Premier League-club. Crystal Palace zou namelijk wel oren hebben in de komst van de kopsterke spits. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. “Op internet en sociale media was hij gistermorgen al zo’n beetje verkocht aan de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *