Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘PSV meldt zich bij AZ voor Derrick Luckassen’

PSV ziet in Derrick Luckassen de vervanger van Hector Moreno. Hij vertrok onlangs naar het Italiaanse AS Roma. De Telegraaf schrijft hierover: “De onderhandelingen over Luckassen zouden al zijn opgestart, waarbij AZ op voorhand niet afwijzend staat tegenover een transfer. De Alkmaarse club, die de afgelopen jaren zo enorm goed scoorde op de transfermarkt, beleeft […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV meldt zich bij AZ voor Derrick Luckassen’

PSV ziet in Derrick Luckassen de vervanger van Hector Moreno. Hij vertrok onlangs naar het Italiaanse AS Roma. De Telegraaf schrijft hierover: “De onderhandelingen over Luckassen zouden al zijn opgestart, waarbij AZ op voorhand niet afwijzend staat tegenover een transfer. De Alkmaarse club, die de afgelopen jaren zo enorm goed scoorde op de transfermarkt, beleeft […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *