Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

FC Utrecht: ‘Vijf miljoen voor Amrabat en anders wegwezen’

FC Utrecht heeft de vraagpijs voor Sofyan Amrabat vastgesteld op vijf miljoen euro. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Feyenoord wil de middenvelder graag overnemen en deed al een bod van rond de 2,5 miljoen euro. Mogelijk schakelt technisch directeur Martin van Geel nu door naar optie numero twee, alhoewel we niet weten wie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FC Utrecht: ‘Vijf miljoen voor Amrabat en anders wegwezen’

FC Utrecht heeft de vraagpijs voor Sofyan Amrabat vastgesteld op vijf miljoen euro. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Feyenoord wil de middenvelder graag overnemen en deed al een bod van rond de 2,5 miljoen euro. Mogelijk schakelt technisch directeur Martin van Geel nu door naar optie numero twee, alhoewel we niet weten wie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *