Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Ajax biedt 7,5 miljoen op 28-jarige Emanuel Mas’

Ajax is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen in Turkije. Naar verluidt willen ze de selectie gaan versterken met Emmanuel Mas. Hij is een 28-jarige speler van Trabzonspor. Dit weten diverse Turkse media te melden. Naar verluidt hebben de Amsterdammers maar liefst 7,5 miljoen euro over voor de ervaren back. De Argentijnse linksback […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax biedt 7,5 miljoen op 28-jarige Emanuel Mas’

Ajax is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen in Turkije. Naar verluidt willen ze de selectie gaan versterken met Emmanuel Mas. Hij is een 28-jarige speler van Trabzonspor. Dit weten diverse Turkse media te melden. Naar verluidt hebben de Amsterdammers maar liefst 7,5 miljoen euro over voor de ervaren back. De Argentijnse linksback […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *