Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Basaksehir betaald 1,2 miljoen euro voor Eljero Elia’

Feyenoord en het Turkse Basaksehir hebben een akkoord bereikt over de transfer van Eljero Elia. De vleugelaanvaller vertrekt voor 1,2 miljoen euro bij de Rotterdammers. Dit weet het medium Fanatik te melden. Het nieuws is geen verrassing, daar Elia al langer in de belangstelling staat van de verrassing van het afgelopen Süper Lig-seizoen. Eind vorige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Basaksehir betaald 1,2 miljoen euro voor Eljero Elia’

Feyenoord en het Turkse Basaksehir hebben een akkoord bereikt over de transfer van Eljero Elia. De vleugelaanvaller vertrekt voor 1,2 miljoen euro bij de Rotterdammers. Dit weet het medium Fanatik te melden. Het nieuws is geen verrassing, daar Elia al langer in de belangstelling staat van de verrassing van het afgelopen Süper Lig-seizoen. Eind vorige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *