Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Dennis Bergkamp reageert op alle ophef rondom zijn persoon’

Dennis Bergkamp is de gebeten hond bij Ajax. De assistent-trainer van de Amsterdammers wordt er verantwoordelijk voor gehouden dat Peter Bosz weg is. Hij zette zijn krabbel gisteren onder een contract bij Borussia Dortmund. Bergkamp zegt nu in een interview met ‘De Volkskrant’ dat er geen knallende ruzie onderling was. “Ik kan me absoluut niet […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Dennis Bergkamp reageert op alle ophef rondom zijn persoon’

Dennis Bergkamp is de gebeten hond bij Ajax. De assistent-trainer van de Amsterdammers wordt er verantwoordelijk voor gehouden dat Peter Bosz weg is. Hij zette zijn krabbel gisteren onder een contract bij Borussia Dortmund. Bergkamp zegt nu in een interview met ‘De Volkskrant’ dat er geen knallende ruzie onderling was. “Ik kan me absoluut niet […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *