Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘PSV wil nog steeds peperdure aanvaller naar Eindhoven halen’

PSV is bereid om ver te gaan om de selectie te versterken met de Mexicaan Hirving Lozano. Dit weet de Telegraaf te melden. De spits van Pachuca moet zón twaalf miljoen euro kosten. De krant schrijft: “In de zoektocht van PSV naar een snelle buitenspeler, de eerste geplande aankoop voor het nieuwe seizoen, staat het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV wil nog steeds peperdure aanvaller naar Eindhoven halen’

PSV is bereid om ver te gaan om de selectie te versterken met de Mexicaan Hirving Lozano. Dit weet de Telegraaf te melden. De spits van Pachuca moet zón twaalf miljoen euro kosten. De krant schrijft: “In de zoektocht van PSV naar een snelle buitenspeler, de eerste geplande aankoop voor het nieuwe seizoen, staat het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *