Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Tonny Vilhena zet krabbel onder nieuw contract bij Feyenoord

Tonny Vilhena heeft zijn contract bij Feyenoord opengebroken en verlengd tot medio 2020. Dit meldt de Rotterdamse club via haar officiele kanalen. Technisch directeur Martin van Geel is erg content met de contractverlenging. “Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tonny Vilhena zet krabbel onder nieuw contract bij Feyenoord

Tonny Vilhena heeft zijn contract bij Feyenoord opengebroken en verlengd tot medio 2020. Dit meldt de Rotterdamse club via haar officiele kanalen. Technisch directeur Martin van Geel is erg content met de contractverlenging. “Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *