Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Klaas-Jan Huntelaar spreekt over transfer naar Ajax’

Het zou zomaar kunnen dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen terugkeert naar Ajax. In een gesprek dat staat op de officiele website van Ajax laat hij zich uit over een mogelijke transfer. Huntelaar zegt: “Alles is mogelijk. Maar het is lastig om daar nu iets over te zeggen. We gaan het zien …” Over zijn stap […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Klaas-Jan Huntelaar spreekt over transfer naar Ajax’

Het zou zomaar kunnen dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen terugkeert naar Ajax. In een gesprek dat staat op de officiele website van Ajax laat hij zich uit over een mogelijke transfer. Huntelaar zegt: “Alles is mogelijk. Maar het is lastig om daar nu iets over te zeggen. We gaan het zien …” Over zijn stap […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *