Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

UPDATE: Knieblessure Rick Karsdorp lijkt mee te vallen

De blessure van Feyenoord-verdediger Rick Karsdorp blijkt mee te vallen. Hij viel gisteren uit met een blessure in het duel tegen Ajax. De vleugelback heeft een minimale verrekking aan zijn knieband opgelopen. Of Karsdorp de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gaat halen is echter een vraagteken. De inzetbaarheid van Nicolai Jörgensen, die zich vroeg in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UPDATE: Knieblessure Rick Karsdorp lijkt mee te vallen

De blessure van Feyenoord-verdediger Rick Karsdorp blijkt mee te vallen. Hij viel gisteren uit met een blessure in het duel tegen Ajax. De vleugelback heeft een minimale verrekking aan zijn knieband opgelopen. Of Karsdorp de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gaat halen is echter een vraagteken. De inzetbaarheid van Nicolai Jörgensen, die zich vroeg in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *