Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Ajax wil ‘kale prijs’ van twaalf miljoen euro voor Davy Klaassen’

Mocht Davy Klaassen van de zomer vertrekken bij Ajax dan weten clubs wat ze voor hem moeten betalen. De Amsterdammers vragen namelijk een ‘kale prijs’ van twaalf miljoen euro voor hem. Dit weet het Italiaanse medium Calciomercato te melden. Daarbij zouden dan nog enkele bonusregelingen om de hoek komen kijken, maar de Amsterdammers zouden dus […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ajax wil ‘kale prijs’ van twaalf miljoen euro voor Davy Klaassen’

Mocht Davy Klaassen van de zomer vertrekken bij Ajax dan weten clubs wat ze voor hem moeten betalen. De Amsterdammers vragen namelijk een ‘kale prijs’ van twaalf miljoen euro voor hem. Dit weet het Italiaanse medium Calciomercato te melden. Daarbij zouden dan nog enkele bonusregelingen om de hoek komen kijken, maar de Amsterdammers zouden dus […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *