Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Olympique Lyon verhoogt het bod op Mempis Depay’

Olympique Lyon probeert er alles aan te doen om Memphis Depay deze transferperiode los te weken van Manchester United. Naar verluidt heeft de Franse grootmacht haar bod verhoogt naar zeventien miljoen euro. Dit weet het Franse medium L’Équipe vandaag te melden. De vraag is of The Mancunians nu wel overstag gaan, want in Engeland gingen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Olympique Lyon verhoogt het bod op Mempis Depay’

Olympique Lyon probeert er alles aan te doen om Memphis Depay deze transferperiode los te weken van Manchester United. Naar verluidt heeft de Franse grootmacht haar bod verhoogt naar zeventien miljoen euro. Dit weet het Franse medium L’Équipe vandaag te melden. De vraag is of The Mancunians nu wel overstag gaan, want in Engeland gingen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *