‘Lazio en AS Roma hebben interesse in Ajax-aanvaller’

In navolging van AS Roma is nu ook bekend geworden dat Lazio Roma interesse heeft in Anwar El Ghazi. Dit weet het medium Dat meldt Sky Italia te melden. Ajax wil naar verluidt een transfersom van tien miljoen euro voor hem hebben. oma hoopt de aanvaller eerst te huren en daarna voor acht miljoen euro […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Lazio en AS Roma hebben interesse in Ajax-aanvaller’

In navolging van AS Roma is nu ook bekend geworden dat Lazio Roma interesse heeft in Anwar El Ghazi. Dit weet het medium Dat meldt Sky Italia te melden. Ajax wil naar verluidt een transfersom van tien miljoen euro voor hem hebben. oma hoopt de aanvaller eerst te huren en daarna voor acht miljoen euro […]


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!