Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘Feyenoord ziet bod van 6,5 miljoen van Arsenal langskomen’

Arsenal zit achter de diensten van Rick Karsdorp aan. De club van Arsené Wenger kondigde eerde nog aan geen verdedigers nodig te hebben maar nu lijken er een aantal te gaan vertrekken. Zo wordt bijvoorbeeld Mathieu Debuchy gelinkt aan een terugkeer naar zijn vaderland Frankrijk. In Engeland doen momenteel geruchten de ronde dat Wenger de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘Feyenoord ziet bod van 6,5 miljoen van Arsenal langskomen’

Arsenal zit achter de diensten van Rick Karsdorp aan. De club van Arsené Wenger kondigde eerde nog aan geen verdedigers nodig te hebben maar nu lijken er een aantal te gaan vertrekken. Zo wordt bijvoorbeeld Mathieu Debuchy gelinkt aan een terugkeer naar zijn vaderland Frankrijk. In Engeland doen momenteel geruchten de ronde dat Wenger de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.