Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

‘PSV heeft een oogje op Champions League-klant Virgil Misidjan’

PSV heeft een oogje op Virgil Misidjan. Hij staat onder contract bij Ludogorets Razgrad en doet het daar opvallend goed. Vanavond komt hij in actie in de Champions League tegen Paris SG. De Eindhovenaren sturen nu scouts naar deze wedstrijd om hem in actie te zien. Dit weet het medium 7 Din Sport te melden. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV heeft een oogje op Champions League-klant Virgil Misidjan’

PSV heeft een oogje op Virgil Misidjan. Hij staat onder contract bij Ludogorets Razgrad en doet het daar opvallend goed. Vanavond komt hij in actie in de Champions League tegen Paris SG. De Eindhovenaren sturen nu scouts naar deze wedstrijd om hem in actie te zien. Dit weet het medium 7 Din Sport te melden. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *