Online Krasloten RSS

Dagelijks het laatste nieuws rondom online krasloten voor jou verzameld

Dirk Kuyt zit ‘stuk’ na cruciale fout tegen Fenerbahce

Dirk Kuyt is doodziek na zijn fout tegen Fenerbahce. De aanvaller van Feyenoord ging in de fout op eigen helft wat resulteerde in een tegengoal. De Rotterdammers verloren uiteindelijk met 1-0 van de topclub uit Istanbul. “Ik ben daar doodziek van. Zo’n fout wil je gewoon niet maken. Al ging er na mijn fout ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dirk Kuyt zit ‘stuk’ na cruciale fout tegen Fenerbahce

Dirk Kuyt is doodziek na zijn fout tegen Fenerbahce. De aanvaller van Feyenoord ging in de fout op eigen helft wat resulteerde in een tegengoal. De Rotterdammers verloren uiteindelijk met 1-0 van de topclub uit Istanbul. “Ik ben daar doodziek van. Zo’n fout wil je gewoon niet maken. Al ging er na mijn fout ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *